Способи змінити інтер’єр орендованої квартири

Молодим сім’ям живеться не так солодко, як хотілося б. У кого не квартири залишеної у спадок, доводиться шукати орендовані квартири. І якщо ви зіткнулися з цією проблемою, чи потрібно робити ремонт у чужих квартирах.

Ось ви в’їхали в орендовану квартиру, оглядаєтеся, і вас деякі деталі не влаштовують. За економні гроші можна отримати хрущовку зі старими меблями. Є квартири, що знімаються і з євроремонтом і модним інтер’єром, але і коштують вони дорого.

Вам трапилася хрущовка, і в ній вікна розсохлися, лінолеум потертий, меблі похмурі. Але можна змінити щось у квартирі, не забувайте обговорювати з господарем квартири, які роботи можна зробити, щоб поліпшити вигляд квартири. Весь дозволений ремонт з боку господаря можна зробити і при цьому місяць чи два не платити за квартиру. Такі договори дуже часті.

Є й такі господарі, яким не потрібні жодні зміни у квартирі. Тоді зробіть так, за допомогою тканин зміните тони квартири. Гарні фіранки, на диван м’яких тонів плед постеліть, на крісла зробіть те саме. Є у продажу спеціальні чохли для меблів, які можна використовувати і їх. Половики або килими можна і свої постелити сучасніше, ніж є в орендованій квартирі.

Якщо шпалери не можна міняти, то можна на стіни повісити фотографії великих форматів, які при переїзді можна легко зняти.

Змінити інтер’єр можна і за допомогою дрібниць, наприклад підлоговою вазою, такою ж квіткаркою. Можна маленькі тумбочки поставити, це теж вплине на вигляд.

Ну а якщо вам попалися зговірливі господарі, то вам буде набагато простіше змінити квартиру за допомогою обклеювання шпалер. Лінолеум можна змінити, якщо засоби дозволяють.

Таким чином, зовсім чужий непривабливий будинок може стати своїм, хоч і ненадовго.