Геть стару фарбу на вікні

Коли справа стосується вікон, то перше, що впадає у вічі, є стара потріскана фарба, яка робить зовнішній вигляд нашого віконця просто жахливим.

Однак процес видалення фарби мало чим приємний і викликає швидше небажання щось змінювати. Але якщо від початку підійти правильно до цієї справи, то і процес піде швидше.

Для початку варто придбати спеціальний засіб, який можна знайти в спеціалізованому магазині. З ним справа піде досить швидко. Так, для початку варто нанести цей засіб на поверхню і трохи почекати, приблизно 20 хвилин. Потім швидко знімемо стару фарбу. Однак при цьому не варто забувати про техніку безпеки під час роботи.

Якщо вас не влаштовують хімікати, варто придбати промисловий фен, який дозволяє нагрівати поверхню до великих температур, тим самим фарба стає м’якшою і легко видаляється. Однак при цьому варто не забувати, що рама має бути «голою», тобто без скла.

Існує ще безліч способів для обробки рами, тому кожен знайде собі за смаком метод. Ось бачите, видалення старої фарби – не така вже й рутина. Головне – вибрати метод.