Зведення конструкцій із гіпсобетону

Зведення конструкцій з гіпсобетону.
З гіпсобетону можна здійснити неординарну споруду будь-якої складності. З його допомогою можна відтворити оригінальні та красиві деталі, якими легко можна підкреслити певний вигляд інтер’єру. Найкрасивіші конструкції з гіпсобетону, на вигляд дуже складні, і через це на них витрачається більше сил та часу. Для того, щоб інтер’єр був красивим і без зайвих викривлень, краще найняти майстра. Особливо важко створювати неординарні види перегородок із гіпсобетону.

Конструкція складається з профільного каркасу та самих гіпсоволокнистих листів. Гіпсобетонний профіль виготовляється з металу, і всередині його повинна бути звуконепроникна матерія для забезпечення тиші в приміщенні. Гіпсобетон служить не тільки для меж простору в квартирі з однією кімнатою, але і для того, щоб створити ще одну кімнату в будь-якій житловій площі. Таким чином, іменовані як “Глухі” перегородки – це система, в якій дерев’яний (металевий) каркас закритий листами гіпсобетону. Якщо ремонт проводиться в офісах, то будівельники можуть застосувати прозорі або безбарвні конструкції, що містять складові скла. Для незвичайного вигляду, створюються фігурні , криві, вигнуті види конструкцій.З ними приміщення виглядає краще.Часто вони дають додаткові перегородки, ніші, полиці.Навіть з такими труднощами установки конструкції, з гарним бажанням і захопленням, можна легко впоратися з даним завданням.Перед тим як купувати гіпсобетонні листи , потрібно вибрати підходящий вам матеріал Завдяки нашим технологіям з виробництва, зараз у продажу є зразки з гарним захистом від вологи.Для зупинки квартир, у яких стриманий ступінь вологи, є спеціальний гіпсобетон для стін гіпсобетону.Для заповнення порожнечі в перегородках, потрібно якісне звукої золяційна речовина. Також для монтажу потрібні такі матеріали:

-свердла, шуруповерти Макіта,

-електродрель, молоток,

-фарбувальний помазок-ніж,

-рівень

Установку потрібно проводити в кімнаті зі звичайною вогкістю та температурою (не менше 10-15 градусів). Спочатку розмічаються зони дверей. Профілі напряму мають бути рівноправними протяжності перегородок. Стійковий профіль має довжину, рівноправну вершині кімнати. По закінченню виготовлення каркаса, порожнечу необхідно заповнити звукоізоляцією, завжди – це мінеральна або базальтова вата. Далі лягає гіпсобетон на профіль. Листи розташовуються, в такий спосіб, щоб листові стики були невидимими для оточення. Для кріплення гіпсобетону застосовують саме різи, вони і вкручуються шуруповертом. Верхні складові саме різів, що вкручують у листи, це робить їх невидимими. Вже після завершення монтажу можна шпаклювати і фарбувати. Успіхів у ремонті.